Test

Gratis Test: Teamontwikkeling

Teams gaan bij hun ontwikkeling naar een zelfstandig werkend topteam door verschillende fases.

Voor een goede samenwerking en een positief rendement dienen de wijze van communiceren, samenwerken en leidinggeven afgestemd te worden op de fase waarin het team zich op dat moment begeeft.

IN WELKE FASE ZIT UW TEAM?

In veel theorieën  worden er 4 fases onderscheiden. Wij voegen hieraan een extra fase toe: ‘De 2-min fase’. Het team ontwikkelt zich van fase 2 niet door richting samenwerking maar valt terug in conflicten en stilzwijgend gedogen. In deze fase heeft het team extra ondersteuning nodig om verder te komen. Als deze ondersteuning achterwege blijft ontstaan irritaties, samenwerkingsproblemen en productieverlies.

Maar in welke fase zit uw team en wat kan u doen om het team verder te ontwikkelen?

LEES MEER……

————————————————–

Gratis Test: Uw stijl van leidinggeven

Hersey en Blanchard onderscheiden 4 stijlen van leidinggeven. U heeft bijna zeker 1 voorkeursstijl. U zal deze stijl waarschijnlijk ook inzetten op het moment dat deze minder doeltreffend is en een andere stijl meer resultaat zou hebben.

De verschillende stijlen van leidinggeven wordt in alle goede managementopleidingen uitvoerig besproken. Het is zeer praktisch hulpmiddel met direct duidelijke waarde in uw dagelijkse praktijk als leidinggevende.

Maar welke stijl heeft u?

LEES MEER……

————————————————

Gratis Test: Timemanagement karaktertest

Er zijn vele nuttige tips en technieken over timemanagement in boeken gedrukt en op internet weergegeven. Naast deze tipt en technieken speelt u karakter in timemanagement ook een belangrijke rol.

In de test over timemanagement worden 8 ‘karakters ‘ onderscheiden. Elk karakter heeft zijn eigen goede kanten

En elk karakter heeft kanten die leiden tot minder efficiënt werken waardoor u onnodig lang met het werk bezig bent.

Maar wat is uw karakter en welke nuttig tips horen daarbij?

LEES MEER……

————————————————