Even voorstellen

Van Langen Counselling is een trainings- en counsellings/coachingbureau. We zijn gevestigd in het kustplaatsje Groet (nabij Alkmaar). Vanaf oktober 2005 maakt een groot aantal organisaties en bedrijven gebruik van het trainingsaanbod, de maatwerktrainingen en de counselling- en coachtrajecten.

Wij zijn met name sterk in:

– Ambitie en strategie
– Leiderschap en managementontwikkeling
– Teamontwikkeling, zelfstandige teams en Rendement
– Coaching en Counselling
– Communicatie
– Praktische workshops

Van Langen Counselling is opgericht door dhr. ing. N.A.C. van Langen. Na vele jaren als leidinggevende te hebben gewerkt startte hij na een 4 jarige opleiding Counselling en Coaching met ‘Van Langen Counselling’.

Nico van Langen: trainer, coach en strateeg
Nico van Langen: trainer, coach en strateeg

Het bureau is gegroeid tot een vakkundig trainingsbureau met vele vaste opdrachtgevers en maakt ook in deze tijden een aanhoudende positieve ontwikkeling door. Inmiddels zijn diverse professionele trainers bij Van Langen Counselling aangesloten. Zij werken mee op de achtergrond en/of verzorgen zelf diverse trainingen.

Van Langen Counselling wordt door de overheid officieel als opleidings/trainings/coachbureau erkend en staat ingeschreven bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). We voldoen ruimschoots aan alle gestelde criteria.
Training, coaching en counselling gericht op functioneren in het werk zijn vrij van BTW. De tarieven zijn zeker interessant te noemen.
 
Kortom: Interactief, uitstekende kwaliteit en rendement voor u en het team.