Tips deelnemers

Terug
 

Welkom: Plaats hier uw tips voor uw collega’s met als thema ‘Situationeel leiderschap’.

Uw reactie kan op de vaste pagina met tips geplaats worden. Uw collega’s zien uw reactie graag tegemoet.

9 Responses to Tips deelnemers

 1. Mijn manier van coachen komt uit de vragen goed overeen met hoe ik het doe, dat wil niet zeggen dat er geen verbetering nodig kan zijn. soms heb je van alle 4 de stijlen wel eens wat nodig en dat gebruik ik ook. Ik heb vaak getwijfeld tussen 2 vragen, doe ik het zo? of zou ik het zo graag willen doen.

 2. Over de uitkomst van de test was ik voor mezelf niet heel verbaasd, maar wel heel veel in de ondersteuning, terwijl ik toch blijf vinden dat je alle stijlen moet kunnen toepassen en beheersen, dus daar is nog te leren.
  Leuke uitdaging om te doen.

 3. Duidelijk voor mij en bewuster geworden van mijn stijl.
  geprobeerd mijn eigen manier van handelen in te vullen, en niet wat wenselijk zou zijn.
  Voor mij was het steeds kiezen tussen twee vragen.

 4. Mooi om te zien dat uit de vragenlijst mijn manier van leiding geven naar voren komt die het beste bij mij past, ondersteunend aan het team… Soms is het nodig om andere stijlen toe te passen, gaat vaak toch wel op gevoel maar vind het fijn dat in deze test de verschillende vormen van situationeel leidinggeven goed weergegeven wordt.

 5. Prima, even wakker schudden, je denkt dat je doet maar doe je het ook zo als denkT dat je het doet?
  Bewust worden en zijn over je eigen stijl, prima!

 6. Leerzaam om je bewust te zijn van je eigen handelen, d.m.v. de test heb ik mijn manier van leiding geven in kaart gekregen.

 7. Fijn om aan de hand van een test je eigen manier van leiding geven in kaart te zien. Altijd leerzaam om je bewust te zijn van je eigen handelen.

Leave a reply